Vilkår og betingelser

Disse vilkårene og betingelsene beskriver reglene og forskriftene for bruk av bergendesigninkubator.no sitt nettsted, som ligger på www.bergendesigninkubator.no.

Ved å få tilgang til dette nettstedet antar vi at du godtar disse vilkårene og betingelsene. Ikke fortsett å bruke bergendesigninkubator.no hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene som er angitt på denne siden.

Informasjonskapsler

Vi benytter bruk av informasjonskapsler. Ved å få tilgang til bergendesigninkubator.no, samtykker du til å bruke informasjonskapsler i samsvar med bergendesigninkubator.no sin personvernerklæring.

De fleste interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler for å la oss hente brukerens detaljer for hvert besøk. Informasjonskapsler brukes av nettstedet vårt for å aktivere funksjonaliteten til visse områder for å gjøre det lettere for folk som besøker nettstedet vårt. Noen av våre tilknyttede/annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler.

Lisens

Med mindre annet er oppgitt, eier bergendesigninkubator.no og/eller dets lisensgivere de immaterielle rettighetene for alt materiale på bergendesigninkubator.no. Alle immaterielle rettigheter er forbeholdt. Du kan få tilgang til dette fra bergendesigninkubator.no for din egen personlige bruk underlagt restriksjoner satt i disse vilkårene og betingelsene.

Du må ikke:

Denne avtalen begynner på datoen herav.

Deler av dette nettstedet tilbyr brukere muligheten til å poste og utveksle meninger og informasjon i visse områder av nettstedet. bergendesigninkubator.no filtrerer, redigerer, publiserer eller vurderer ikke kommentarer før deres tilstedeværelse på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke synspunktene og meningene til bergendesigninkubator.no, dets agenter og/eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler synspunktene og meningene til personen som poster sine synspunkter og meninger. I den grad gjeldende lover tillater det, skal bergendesigninkubator.no ikke holdes ansvarlig for kommentarene eller for noe ansvar, skader eller utgifter forårsaket og/eller pådratt som følge av bruk av og/eller posting av og/eller utseendet til kommentarene på dette nettstedet.

bergendesigninkubator.no forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og fjerne alle kommentarer som kan anses som upassende, støtende eller forårsaker brudd på disse vilkårene og betingelsene.

Du garanterer og representerer at:

Du gir herved bergendesigninkubator.no en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av dine kommentarer i alle former, formater eller medier.

Hyperkobling til vårt innhold

Følgende organisasjoner kan koble til nettstedet vårt uten skriftlig forhåndsgodkjenning:

Disse organisasjonene kan koble til vår hjemmeside, til publikasjoner eller til annen nettstedsinformasjon så lenge lenken: (a) ikke på noen måte er villedende; (b) ikke feilaktig antyder sponsing, godkjenning eller godkjenning av koblingsparten og dets produkter og/eller tjenester; og (c) passer inn i konteksten til koblingspartens nettsted.

Vi kan vurdere og godkjenne andre lenkeforespørsler fra følgende typer organisasjoner:

Vi vil godkjenne lenkeforespørsler fra disse organisasjonene hvis vi bestemmer at: (a) lenken ikke vil få oss til å se ugunstig på oss selv eller våre akkrediterte virksomheter; (b) organisasjonen ikke har noen negative poster hos oss; (c) fordelen for oss fra synligheten av hyperkoblingen kompenserer fraværet av bergendesigninkubator.no; og (d) lenken er i sammenheng med generell ressursinformasjon.

Disse organisasjonene kan koble til vår hjemmeside så lenge lenken: (a) ikke på noen måte er villedende; (b) ikke feilaktig antyder sponsing, godkjenning eller godkjenning av koblingsparten og dets produkter eller tjenester; og (c) passer inn i konteksten til koblingspartens nettsted.

Hvis du er en av organisasjonene som er oppført i avsnitt 2 ovenfor og er interessert i å koble til nettstedet vårt, må du informere oss ved å sende en e-post til bergendesigninkubator.no. Vennligst inkluder ditt navn, organisasjonsnavn, kontaktinformasjon samt URL-adressen til nettstedet ditt, en liste over eventuelle URL-er du har tenkt å koble til vårt nettsted fra, og en liste over URL-ene på nettstedet vårt som du ønsker å koble til. Vent 2-3 uker på svar.

Godkjente organisasjoner kan hyperkobling til vårt nettsted som følger:

Ingen bruk av bergendesigninkubator.no's logo eller annet kunstverk vil bli tillatt for kobling uten en varemerkelisensavtale.

iFrames

Uten forhåndsgodkjenning og skriftlig tillatelse kan du ikke lage rammer rundt nettsidene våre som på noen måte endrer den visuelle presentasjonen eller utseendet til nettstedet vårt.

Innholdsansvar

Vi skal ikke holdes ansvarlige for noe innhold som vises på nettstedet ditt. Du godtar å beskytte og forsvare oss mot alle krav som oppstår på nettstedet ditt. Ingen lenke(r) skal vises på noe nettsted som kan tolkes som injurierende, uanstendig eller kriminell, eller som krenker, på annen måte bryter, eller går inn for krenkelse eller annen brudd på noen tredjeparts rettigheter.

Forbehold om rettigheter

Vi forbeholder oss retten til å be deg fjerne alle lenker eller en bestemt lenke til nettstedet vårt. Du godkjenner å umiddelbart fjerne alle lenker til nettstedet vårt på forespørsel. Vi forbeholder oss også retten til å endre disse vilkårene og betingelsene og dens lenkepolicy når som helst. Ved å kontinuerlig koble til nettstedet vårt, godtar du å være bundet til og følge disse lenkebetingelsene.

Fjerning av lenker fra vårt nettsted

Hvis du finner noen lenke på nettstedet vårt som er støtende av en eller annen grunn, står du fritt til å kontakte og informere oss når som helst. Vi vil vurdere forespørsler om å fjerne lenker, men vi er ikke forpliktet til å gjøre det eller å svare deg direkte.

Vi garanterer ikke at informasjonen på dette nettstedet er riktig, vi gir ingen garanti for dets fullstendighet eller nøyaktighet; ei heller lover vi å sikre at nettstedet forblir tilgjengelig eller at materialet på nettstedet holdes oppdatert.

Ansvarsfraskrivelse

Til det maksimale omfanget tillatt av gjeldende lov, utelukker vi alle representasjoner, garantier og betingelser knyttet til nettstedet vårt og bruken av dette nettstedet. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil:

Begrensningene og forbudene for ansvar som er angitt i denne seksjonen og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt foregående avsnitt; og (b) styrer alle forpliktelser som oppstår under ansvarsfraskrivelsen, inkludert forpliktelser som oppstår i kontrakt, i erstatning og for brudd på lovpålagt plikt.

Så lenge nettstedet og informasjonen og tjenestene på nettstedet tilbys gratis, vil vi ikke være ansvarlige for tap eller skade av noe slag.

For å kontakte oss: web(@)bergendesigninkubator.no | Vilkår og betingelser

Nettstedet er underlagt copyright © 2024 bergendesigninkubator.no | Alle rettigheter forbeholdt.